Bedste Drops Julekugle: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julekugle » Drops Julekugle

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Drops julekugle. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Drops julekugle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Let it Snow by DROPS Design - Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8 cm

1: Let it Snow by DROPS Design – Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8 cm

Tilbud: Kun 70.00 54.00 hos Rito.dk. Spar 16 kr. / 22 %

Let it Snow by DROPS Design er et par fine julekugler. Den ene af kuglerne er strikket med retstrik og den anden med snoninger. Begge julekugler er strikket med 1 tråd Drops Lima og 1 tråd Drops Kid-Silk. Let it Snow by DROPS Design måler ca. 8 cm i di… læs mere hos Rito.dk >>

Billede af Julekugler by DROPS Design - Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8-9 c

2: Julekugler by DROPS Design – Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8-9 c

Tilbud: Kun 54.00 48.00 hos Rito.dk. Spar 6 kr. / 11 %

Julekugler by DROPS Design er 4 søde julekugler, som kan bruges til at pynte juletræet. De fine julekugler er strikket i Drops Karisma. Julekugler by DROPS Design måler ca. 8-9 cm i højden. Kuglerne kan strikkes på strømpepinde på 2,5 mm eller den stø… læs mere hos Rito.dk >>

Dyreste Drops Julekugle på listen er Let it Snow by DROPS Design – Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8 cm fra Rito.dk med en pris på 54.00. Billigste udvalgte Julekugle er Julekugler by DROPS Design – Julekugler Julepynt Strikkeopskrift 8-9 c som du kan købe for 48.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 6 kr. – de 2 Drops Julekugle vi har fundet koster i gennemsnit 51 kr.
Ovenstående Drops Julekugle data og priser er hentet fra 1 butikker (Rito.dk). Alle Drops Julekugle tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekugle guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekugle blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekugle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Drops:

Er du vild med Drops, men Julekugle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Drops: