Bedste Hama Julemand: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Hama julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hama julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Hama Midi Perleplade - Julemand - OneSize - Hama Perleplader

1: Hama Midi Perleplade – Julemand – OneSize – Hama Perleplader

Tilbud: Kun 12.00 10.00 hos Rito.dk. Spar 2 kr. / 16 %

Hama Midi Perleplade Julemand Hvid 15,5×15,5cm –  1 stk er en firkantet plade med stifter ovenpå i form som en julemand. I hænderne har julemanden en gavesæk og et lille juletræ. Du vælger selv, om hans hænder i stedet skal være tomme eller han kun skal… læs mere hos Rito.dk >>

Dyreste Hama Julemand på listen er Hama Midi Perleplade – Julemand fra Kids world med en pris på 14.00. Billigste udvalgte Julemand er Hama Midi Perleplade – Julemand – OneSize – Hama Perleplader som du kan købe for 10.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 4 kr. – de 2 Hama Julemand vi har fundet koster i gennemsnit 12 kr.
Ovenstående Hama Julemand data og priser er hentet fra 3 butikker (Rito.dk, Kids world.dk, Kids world). Alle Hama Julemand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Hama:

Er du vild med Hama, men Julemand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hama: