Bedste Hama Juletræ: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Hama juletræ. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hama juletræ tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Juletræ perleplade fra Hama - Lille

3: Juletræ perleplade fra Hama – Lille

Bedste pris: 12.50 hos Babadut.dk

Hama perleplade Perleplade fra Hama formet som et juletræ. Farven på stiftpladen er hvid. Der er 137 stifter på perlepladen. Juletræ perlepladen er helt perfekt til julehygge i december måned.  Er det tid til hygge derhjemme? Med Hama perler, kan man hur… læs mere hos Babadut.dk >>

Dyreste Hama Juletræ på listen er Hama Midi Perleplader – 3 stk – Juletræ/Nisse/Hjerte – OneSize – Hama Perleplader fra Kids world.dk med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Juletræ er Juletræ perleplade fra Hama – Lille som du kan købe for 12.50 hos Babadut.dk. Forskellen på de to priser er 16.5 kr. – de 3 Hama Juletræ vi har fundet koster i gennemsnit 23.5 kr.
Ovenstående Hama Juletræ data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Kids world, Babadut.dk). Alle Hama Juletræ tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juletræ guides:

Fandt du ikke det rigtige Juletræ blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juletræ:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Hama:

Er du vild med Hama, men Juletræ var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Hama: