Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Karamelleriet julekalender. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Karamelleriet julekalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Karamelleriet Julekalender 2022

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Delikatessehuset.

Her kan “Karamelleriet Julekalender 2022” fås til 300,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores højtelskede karamel julekalender Den er dekorativ og anderledes, ligeså magisk som julen Den fyldt med Danmarks lækreste håndlavede karameller!  Både de populære flødekarameller i flere varianter, de hårde klippestykker, syrlige frugtkarameller, og…

Se hos Delikatessehuset ❯❯

2: Karamelleriet – Julekalender, Christmas Rocks

Sidste produkt på vores liste er Karamelleriet – Julekalender, Christmas Rocks som vi har fundet til 299,- hos Kun Det Bedste.

Forhandlerens beskrivelse:
Christmas Rocks julekalender med gourmet karameller fra Karamelleriet Karamelleriet har i år 2022 lavet en virkelig fin julegrøn karamel julekalender.
 Kalenderen er fyldt med deres skønne gourmet karameller.
Hver låge inderholder 2 karameller, så du k…

Se hos Kun Det Bedste ❯❯

Dyreste Karamelleriet Julekalender på listen er Karamelleriet Julekalender 2022 fra Delikatessehuset med en pris på 300.00. Billigste udvalgte Julekalender er Karamelleriet – Julekalender, Christmas Rocks som du kan købe for 299.00 hos Kun Det Bedste. Forskellen på de to priser er 1 kr.
Ovenstående Karamelleriet Julekalender data og priser er hentet fra 2 butikker (Delikatessehuset, Kun Det Bedste). Alle Karamelleriet Julekalender tilbud er opdateret i dag 01-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekalender blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekalender: