Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Kay Bojesen julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kay Bojesen julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kay Bojesen Julemand

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Guldsmed Østergaard.

Her kan “Kay Bojesen Julemand” fås til 749,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kay Bojesen JulemandMateriale: Malet bøgetræ.
Massivt træ tåler ikke direkte sollys eller direkte varmepåvirkning, fx fra brændeovn eller placering tæt på radiator.
Dette kan misfarve og udtørre træet og forårsage revner.Mål: højde 20 cm, bredde…

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

2: Kay Bojesen Julepynt – Julemand og Nissemor

Sidste produkt på vores liste er Kay Bojesen Julepynt – Julemand og Nissemor som vi har fundet til 799,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Kay Bojesen ophæng – Julemand og Nissemor Det lille julepar, Julemand og Nissemor, fås nu også som ophæng.
De er flotte på juletræet, på dekorative, afskårne grene eller lige præcis der, hvor du har lyst til at hænge dem. Julestemningen indfinder sig stra…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Kay Bojesen Julemand på listen er Kay Bojesen Julepynt – Julemand og Nissemor fra Erling Christensen Møbler med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Julemand er Kay Bojesen Julemand som du kan købe for 749.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 50 kr.
Ovenstående Kay Bojesen Julemand data og priser er hentet fra 2 butikker (Guldsmed Østergaard, Erling Christensen Møbler). Alle Kay Bojesen Julemand tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand: