Juledekorationer.dk: Find blandt 6168 Produkter | 62 Kategorier | 105 Brands | 186 Forhandlere

Bedste Kay Bojesen Julemand: Se top 2

(Opdateret maj 2023)

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Kay Bojesen julemands. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 2 Kay Bojesen julemands

  De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på Kay Bojesen julemands | ✅ Julemand-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Detaljeret gennemgang af de 2 bedste Kay Bojesen julemands

  Her kan du se hele vores liste over de bedste Kay Bojesen julemands som du kan finde lige nu.

  1: Kay Bojesen Julemand og Nissemor, rød/hvid

  Hvorfor vælge Kay Bojesen Julemand og Nissemor, rød/hvid?

  Det lille julepar, Julemand og Nissemor, fås nu også som ophæng, der kan bruges på juletræet, på dekorative, afskårne grene eller lige der, hvor du har lyst. De måler begge ca. 10 cm og er indbegrebet af klassisk, dansk jul, og julestemningen indfinder sig som ved et trylleslag, når der pyntes op med det søde og glade par. Figurerne er fremstillet i FSC®-certificeret bøgetræ, og den manuelle produktion med maling og tryk er udført med den store præcision og omhyggelighed, der er indbegrebet af Kay Bojesen. Begge er de klar til en uforglemmelig juleaften.

  2: Kay Bojesen Julemand

  Hvorfor vælge Kay Bojesen Julemand?

  Ny relancering af en af Kay Bojesens elskede figurer lavet i malet bøgetræ. Det nye medlem af familien er den gamle julemand. Den originale jule-træ-mand fra 1940'erne relanceres med sæk og stok. Sækken er en moderne tilføjelse til Kay Bojesens original design, den kan fyldes med pebernødder, godter og små gaver som en del af boligens julepynt. Man går aldrig gal i byen med et godt, elegant og tidløst Kay Bojesen design. Det perfekte stykke julepynt som aldrig går af mode, og som kan gå i arv i flere generationer.

  Andre mærker af julemands

  På vores liste her har vi samlet de Kay Bojesen bedste julemands på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige julemand til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top