Bedste Klarborg Julemand: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julemand » Klarborg Julemand

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Klarborg julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Klarborg julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Klarborg Julemanden - 35 års Jubilæum

1: Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum

Bedste pris: 499.95 hos Klarborg Nisser

Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund. Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed. Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ned og larmer for meget.Højde: 22,5cm…. læs mere hos Klarborg Nisser >>

Billede af Klarborg - Julemanden 35 Års Jubilæum

2: Klarborg – Julemanden 35 Års Jubilæum

Bedste pris: 274.96 hos Emmalys

Klarborg Julemand – 35 års jubilæum Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund. Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed. Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ne… læs mere hos Emmalys >>

Dyreste Klarborg Julemand på listen er Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum fra Klarborg Nisser med en pris på 499.95. Billigste udvalgte Julemand er Klarborg – Julemanden 35 Års Jubilæum som du kan købe for 274.96 hos Emmalys. Forskellen på de to priser er 224.99 kr. – de 2 Klarborg Julemand vi har fundet koster i gennemsnit 387.46 kr.
Ovenstående Klarborg Julemand data og priser er hentet fra 3 butikker (Klarborg Nisser, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Klarborg Julemand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Klarborg:

Er du vild med Klarborg, men Julemand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Klarborg: