Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Klarborg julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Klarborg julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Klarborg Nisser.

Her kan “Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum” fås til 499,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund.
Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed.
Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ned og larmer for meget.Højde: 22,5cm….

Se hos Klarborg Nisser ❯❯

2: Klarborg Julemand – 35 års jubilæum

Sidste produkt på vores liste er Klarborg Julemand – 35 års jubilæum som vi har fundet til 499,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Klarborg Julemand – 35 års jubilæum Han er mild, varm, venlig, smilende og dejlig rund.
Alle børn nyder godt af hans glæde og gavmildhed.
Han har en god tyk mave, så der er lidt modstand når han skal ned gennem skorstenen, ellers dumper han for hurtigt ne…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Klarborg Julemand på listen er Klarborg Julemanden – 35 års Jubilæum fra Klarborg Nisser med en pris på 499.95. Billigste udvalgte Julemand er Klarborg Julemand – 35 års jubilæum som du kan købe for 499.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0.94999999999999 kr.
Ovenstående Klarborg Julemand data og priser er hentet fra 2 butikker (Klarborg Nisser, Erling Christensen Møbler). Alle Klarborg Julemand tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand: