Bedste Maileg Julekugle: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julekugle » Maileg Julekugle

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg julekugle. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg julekugle tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Juletræ m/ julekugler - Maileg H: 15 cm

1: Juletræ m/ julekugler – Maileg H: 15 cm

Bedste pris: 99.00 hos Mostersskur.dk

Mål: H: 15, B: 6 cm. Materiale: Metal, polyresin Flot juletræ fra Maileg. Juletræet er pyntet med fine røde julekugler og står på en opsats med Mailegs kendte flag på. Juletræet passer til honningkagehuset – se det og meget mere Maileg jul HER… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Billede af Juletræ m/ julekugler - Maileg H: 23 cm

2: Juletræ m/ julekugler – Maileg H: 23 cm

Bedste pris: 99.00 hos Mostersskur.dk

Mål: H: 23, B: 12 cm. Materiale: Metal, polyresin Flot juletræ “Antik silver” fra Maileg. Juletræet er pyntet med fine røde julekugler samt en masse fint sølv, og står på en fod. Juletræet fås i en mindre model – se det og meget mere Maileg jul HER… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Maileg Julekugle på listen er Juletræ m/ julekugler – Maileg H: 15 cm fra Mostersskur.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Julekugle er Juletræ m/ julekugler – Maileg H: 15 cm som du kan købe for 99.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Maileg Julekugle vi har fundet koster i gennemsnit 99 kr.
Ovenstående Maileg Julekugle data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Maileg Julekugle tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekugle guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekugle blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekugle:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Maileg:

Er du vild med Maileg, men Julekugle var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maileg: