Juledekorationer.dk: Find blandt 5201 Produkter | 62 Kategorier | 104 Brands | 186 Forhandlere

Bedste Nabbi Julemand: Se top 1

(Opdateret maj 2023)

Vi har fundet den bedste Nabbi julemand på markedet lige nu - den kan du læse mere om her:

Indholdsfortegnelse

  1: DIY Kit NABBI BioBeads , Julemand, julesok, julehjerte, juletræ og rensdyr, 1 pk.

  DIY Kit NABBI BioBeads , Julemand, julesok, julehjerte, juletræ og rensdyr, 1 pk.

  Priser og varianter

  • Fem forskellige julemotiver inkluderet
  • NABBI BioBeads er biologisk nedbrydelige
  • Kittet indeholder alt, hvad du behøver
  • Perfekt til kreative julestunder med børn/venner
  • Færdige motiver kan hænges op

  Hvorfor vælge DIY Kit NABBI BioBeads , Julemand, julesok, julehjerte, juletræ og rensdyr, 1 pk.?

  DIY Kit NABBI BioBeads , Julemand, julesok, julehjerte, juletræ og rensdyr, 1 pk. er et fantastisk produkt til alle, der elsker at være kreative og ønsker at lave flot julepynt. Kittet indeholder alt, hvad du behøver for at lave fem forskellige julemotiver – en julemand, en julesok, et julehjerte, et juletræ og et rensdyr.

  Perlerne i kittet er NABBI BioBeads, som er fremstillet af Biodolomer – et biologisk nedbrydeligt materiale. Det betyder, at du kan lave flot julepynt, samtidig med at du tager hensyn til miljøet.

  Kittet indeholder også perleplader, strygeark og motiver, så du kan komme hurtigt i gang med at lave julemotiver af NABBI BioBeads. Hvis du ønsker at stryge perlerne for at få dem til at smelte sammen, skal du sørge for at lægge bagepapir mellem perlerne og strygejernet. Stryg forsigtigt med let pres, indtil perlerne er smeltet sammen.

  Kittet er perfekt til at tilbringe kreative julestunder i december med dine børn eller venner. I kan hygge jer omkring perlerne og sammen lave fem flotte julemotiver. Når I er færdige, kan I sætte en snor fast på de færdige motiver og hænge dem op på juletræets grene eller i hjemmets vinduer. Så har I jeres helt egen perlejulepynt, som kan bruges år efter år.

  DIY Kit NABBI BioBeads , Julemand, julesok, julehjerte, juletræ og rensdyr, 1 pk. er et fantastisk valg, hvis du ønsker at lave flot julepynt på en bæredygtig måde og samtidig tilbringe tid med dine nærmeste.

  Sæt med rørperler, som indeholder alt du skal bruge til at lave fem flotte julemotiver.

  Andre mærker af julemands

  På vores liste her har vi samlet de Nabbi bedste julemands på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige julemand til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top