Bedste Nordal Julekalender: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julekalender » Nordal Julekalender

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal julekalender. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal julekalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Julekalender klodsbundspose natur 24 stk. m/ tal - Nordal

1: Julekalender klodsbundspose natur 24 stk. m/ tal – Nordal

Tilbud: Kun 100.00 30.00 hos Mostersskur.dk. Spar 70 kr. / 70 %

Mål: H: 21 cm, B: 15 cm, D: 5 cm.  24 stk. juleposer i natur med farverige tal fra Nordal. Kalenderposerne er en fin og nem pakkekalender løsning til pakkekalenderen…. læs mere hos Mostersskur.dk >>

Billede af Julekalender poser hvide m/ mønster 24 stk. m/ tal - Nordal

2: Julekalender poser hvide m/ mønster 24 stk. m/ tal – Nordal

Tilbud: Kun 70.00 30.00 hos Mostersskur.dk. Spar 40 kr. / 57 %

Mål: H: 21 cm, B: 15 cm, D: 5 cm 24 stk. juleposer med tal fra Nordal. Poserne er hvide med et fint guld mønster, en super fin og nem pakke kalender løsning til pakkekalenderen…. læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Nordal Julekalender på listen er Julekalender klodsbundspose natur 24 stk. m/ tal – Nordal fra Mostersskur.dk med en pris på 30.00. Billigste udvalgte Julekalender er Julekalender klodsbundspose natur 24 stk. m/ tal – Nordal som du kan købe for 30.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 Nordal Julekalender vi har fundet koster i gennemsnit 30 kr.
Ovenstående Nordal Julekalender data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Nordal Julekalender tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekalender blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekalender:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Nordal:

Er du vild med Nordal, men Julekalender var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nordal: