Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Trixie julekalender. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trixie julekalender tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Julekalender til kat, Trixie Primo Snack.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Alttilhundogkat.dk.

Her kan “Julekalender til kat, Trixie Primo Snack.” fås til 99,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Julekalender med 24 låger med super lækre guffer til kat.
Indholder forskellige varianter af lækre primo kødsnack….

Se hos Alttilhundogkat.dk ❯❯

2: Trixie Premio Katte Snack Julekalender

Sidste produkt på vores liste er Trixie Premio Katte Snack Julekalender som vi har fundet til 85,- hos Dyreverdenen.

Se hos Dyreverdenen ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Trixie julekalender i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Trixie julekalender:

Dyreste Trixie Julekalender på listen er Julekalender til kat, Trixie Primo Snack. fra Alttilhundogkat.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Julekalender er Trixie Premio Katte Snack Julekalender som du kan købe for 85.00 hos Dyreverdenen. Forskellen på de to priser er 14 kr. – de 2 Trixie Julekalender vi har fundet koster i gennemsnit 92 kr.
Ovenstående Trixie Julekalender data og priser er hentet fra 2 butikker (Alttilhundogkat.dk, Dyreverdenen). Alle Trixie Julekalender tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekalender guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekalender blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekalender: