Bedste Wilton Julemand: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julemand » Wilton Julemand

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton julemand. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Wilton Julemand på listen er Cupcake pynt, julemand og pakke, 12 stk – Wilton fra Bagetid.dk med en pris på 24.95. Billigste udvalgte Julemand er Muffinsforme små med julemænd, 100 stk – Wilton som du kan købe for 19.95 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 5 kr. – de 2 Wilton Julemand vi har fundet koster i gennemsnit 22.45 kr.
Ovenstående Wilton Julemand data og priser er hentet fra 1 butikker (Bagetid.dk). Alle Wilton Julemand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Wilton:

Er du vild med Wilton, men Julemand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilton: