Bedste Juleeventyr - se top 9

blandt 9 juleeventyr
Udsalg - spar 10 % Tinkas Juleeventyr - Tv2 Julekalender 2017 - DVD - Tv-serie

Fundet hos Gucca.dk og 1 andre - spar 14 kr.

Tinkas Juleeventyr - Tv2 Julekalender 2017 - DVD - Tv-serie

89,95 kr. 99,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tinkas Juleeventyr - Tv2 Julekalender 2017 - DVD - Tv-serie:

Nissepigen Tinka skal sammen med de andre ung-nisser den 1. december op til nissekongen og have overrakt nisseamuletten, som markerer, at hun nu er en rigtig nisse. Men noget er helt galt. Tinkas...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 10 % Et Juleeventyr - Charles Dickens - Bog

Fundet hos Gucca.dk og 1 andre - spar 40 kr.

Et Juleeventyr - Charles Dickens - Bog

159,95 kr. 199,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Smuk og vellykket pragtudgave
  • Illustreret af Roberto Innocenti
  • Indbundet med 148 sider
  • ISBN-13/varenr. 9788763840651
  • Klassisk historie om julens betydning

Længere beskrivelse af Et Juleeventyr - Charles Dickens - Bog:

"Et juleeventyr - Indbundet" er en smuk og vellykket pragtudgave af Charles Dickens' klassiker "A Christmas Carol". Denne udgave er rigt illustreret af Roberto Innocenti, der har tegnet 7 nye vignetter til denne nye udgave. Bogen udkom første gang på dansk i 1999, men er nu blevet genudgivet i en let opfrisket udgave.

Historien handler om børsmægleren Ebenezer Scrooge, en gnaven, ubehagelig, ensom gnier, som hader julen af et godt hjerte. Efter kompagnonens død har han mistet enhver forbindelse med omverdenen, og den tilstundende juls krav om godgørenhed irriterer ham grænseløst. Han lukker sig inde med sine penge, mens fattigfolk sulter og dør i Londons gader. Om natten hjemsøges Scrooge af julens ånder – fortidens, nutidens og fremtidens – der viser ham det liv, han har levet, og det liv, der er ham i vente. Kan man på én nat lære, at livet, glæden og kærligheden er mere værd end alverdens penge?

Bogen er indbundet og har en størrelse på 31,3 x 22,5 x 2 cm med 148 sider på dansk. Den er udgivet af forlaget Høst & Søn og har en ISBN-13/varenr. på 9788763840651. Charles Dickens' menneskesyn var præget af troen på det gode i alle mennesker - uanset samfundsklasse - og den tro kommer tydeligt til udtryk i "Et juleeventyr". Dickens' morale i "Et juleeventyr" er eviggyldig: Penge er ikke alt – og den, der giver glæde, skal høste endnu større glæde selv.

Denne udgave af "Et juleeventyr" er en klar anbefaling til alle, der ønsker at læse en af de mest berømte julehistorier nogensinde.

Se hos billigste forhandler

Juleeventyr - H.c. Andersen - Bog

Fundet hos Gucca.dk

Juleeventyr - H.c. Andersen - Bog

79,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Juleeventyr - H.c. Andersen - Bog:

En lille oplæsningsperle til de lange vinteraftener med stemningsfulde eventyr, fyldt med glæde og eftertænksomhed. Illustreret af Vilhelm Pedersen og Lorenz Frølich. Bogen indeholder eventyrerne...

Se hos billigste forhandler

Et Juleeventyr - José-luis Munuera - Tegneserie

Fundet hos Gucca.dk

Et Juleeventyr - José-luis Munuera - Tegneserie

209,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Et Juleeventyr - José-luis Munuera - Tegneserie:

Glædelig jul, fru Scrooge!Hvorfor forestiller de dem, at den bliver glædelig, Cratchit' 'Et juleeventyr' er umiddelbart en velkendt fortælling, men José-Luis Munuera...

Se hos billigste forhandler

Ræveungernes Juleeventyr - Malene Skouboe - Bog

Fundet hos Gucca.dk

Ræveungernes Juleeventyr - Malene Skouboe - Bog

59,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Ræveungernes Juleeventyr - Malene Skouboe - Bog:

24 små julehistoriermed ræveungerne og deres venner. Julekalender for de små. Rudolf falder pludseligt ned, hvor ræveungerne bor. Kanen er gået itu og må laves, før han kan flyve hjem og...

Se hos billigste forhandler

Tinkas Juleeventyr - Flemming Klem - Bog

Fundet hos Gucca.dk

Tinkas Juleeventyr - Flemming Klem - Bog

99,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Tinkas Juleeventyr - Flemming Klem - Bog:

Historien fra den populære familiejulekalender. Læs eventyret om nissepigen Tinka, der for at blive en rigtig nisse må drage ud på en eventyrlig rejse i jagten på sandheden om sin egen og...

Se hos billigste forhandler

Et Juleeventyr - Erlend Loe - Bog

Fundet hos Gucca.dk

Et Juleeventyr - Erlend Loe - Bog

279,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Et Juleeventyr - Erlend Loe - Bog:

Ydre kulde og varme havde kun ringe indvirkning på Scrooge. Ingen varme kunne varme ham op, ingen kulde kunne køle ham ned. Ingen blæsende vind var mere bitter end ham selv, ingen faldende sne var...

Se hos billigste forhandler

Udsalg - spar 0 % Et juleeventyr - Børnebog - Hardback

Fundet hos Proshop.dk og 1 andre - spar 7 kr.

Et juleeventyr - Børnebog - Hardback

143 kr. 150 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Smuk og stemningsfuld genfortælling
  • Illustrationer giver historien nyt liv
  • Hardback-indbinding, flot og holdbar
  • Anbefalet læsealder 10-14 år
  • Oplagt gaveidé til jul

Længere beskrivelse af Et juleeventyr - Børnebog - Hardback:

"Et juleeventyr - Børnebog - Hardback" er en smuk og stemningsfuld genfortælling af den klassiske fortælling om Ebenezer Scrooge, skrevet af Anna Sewell. Bogen er en del af "Letlæste klassikere", en ny serie der har til formål at gøre verdenshistoriens mest kendte klassikere mere tilgængelige for børn på mellemtrinnet.

I bogen følger vi den gamle gnier Ebenezer Scrooge, der hader jul og alt hvad den står for. En vinternat hjemsøges han af tre ånder, der forsøger at gøre ham til et bedre menneske. Men kan nogen så egoistisk, så kold og så utroligt ensom ændre sig til det bedre?

Bogen henvender sig især til læsere på 8-12 år, men kan også bruges som en del af et undervisningsforløb i dansk på mellemtrinnet. De eventyrlige og stemningsfulde illustrationer er medvirkende til at give historien nyt liv, og vil helt sikkert appellere til børn og voksne i alle aldre.

"Et juleeventyr - Børnebog - Hardback" er udgivet af Straarup & Co og har en udgivelsesdato den 16-11-2022. Bogen er på 56 sider og har en indbinding i hardback, hvilket gør den til en flot og holdbar gave til jul eller andre lejligheder. Målene på bogen er 21,8 x 15,4 x 1,3 cm, og den anbefalede læsealder er fra 10-14 år.

Alt i alt er "Et juleeventyr - Børnebog - Hardback" en fantastisk fortælling, der vil vække læseglæde og give lyst til at læse mere. Bogen er en oplagt gaveidé til alle børn og voksne, der elsker julens magi og klassiske fortællinger."

Se hos billigste forhandler

Find Plet - Et Juleeventyr - Eric Hill - Bog

Fundet hos Gucca.dk

Find Plet - Et Juleeventyr - Eric Hill - Bog

99,95 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Forhandlerens beskrivelse af Find Plet - Et Juleeventyr - Eric Hill - Bog:

Hjælp Plet med at finde julestjernen i denne søde papbog, der oser af julehygge. Kig bag flapperne, og find de hyggelige overraskelser. Fra ca. 18 mdr. Oversat af: Lotte Kjeldskouv...

Se hos billigste forhandler


Ofte stillede Juleeventyr-spørgsmål

Hvordan vælger jeg det rigtige juleeventyr til min aldersgruppe?

Når man skal vælge det rigtige juleeventyr til sin aldersgruppe, er det vigtigt at tage højde for flere faktorer. Først og fremmest kan man tage udgangspunkt i barnets alder, da der er visse juleeventyr, der er mere velegnede til visse aldersgrupper end andre.

For børn i alderen 0-3 år vil det typisk være bedst at vælge juleeventyr med simple handlinger og enkle karakterer, der er lette at forstå. Eventyr med søde dyr eller julemanden som hovedperson vil ofte være populære i denne aldersgruppe.

For børn i alderen 4-7 år kan man vælge eventyr med lidt mere komplekse handlinger og karakterer, der stadig er lette at forstå. Eventyr med julemanden, nisser eller traditionelle julefigurer som hovedpersoner vil ofte være populære.

For børn i alderen 8-12 år kan man vælge eventyr med mere komplekse handlinger og karakterer, der udforsker temaer som venskab, familie og kærlighed. Eventyr, der udforsker julemyter og traditioner, kan også være interessante for denne aldersgruppe.

Det er også vigtigt at tage højde for barnets personlige interesser og præferencer, når man vælger juleeventyr. Hvis barnet er vild med dyr, kan man vælge eventyr med dyr som hovedpersoner. Hvis barnet er interesseret i historie eller kultur, kan man vælge eventyr, der udforsker juletraditioner fra forskellige lande og kulturer.

Endelig kan man også overveje at vælge juleeventyr, der passer til ens egne værdier og budskaber, man gerne vil give videre til sit barn. For eksempel kan man vælge eventyr, der lægger vægt på venskab, medfølelse eller taknemmelighed.

Alt i alt er der mange faktorer, der spiller ind, når man skal vælge det rigtige juleeventyr til sin aldersgruppe. Ved at tage højde for barnets alder, interesser og personlige præferencer, samt ens egne værdier og budskaber, kan man finde det perfekte juleeventyr, der vil give barnet en god og mindeværdig juleoplevelse.

Kan jeg finde juleeventyr i en samling med flere forskellige historier?

Ja, det er muligt at finde juleeventyr i samlinger med flere forskellige historier. Faktisk er der mange samlinger af eventyr, der også inkluderer juleeventyr. Disse samlinger kan være både bøger og lydbøger, og de kan findes både online og i fysiske boghandlere.

Nogle eksempler på samlinger med juleeventyr inkluderer "Jul i gamle dage" af H.C. Andersen, "Julefortællinger" af Charles Dickens og "Nissernes ø" af B.S. Ingemann. Derudover kan der også være samlinger, der er specifikt dedikeret til juleeventyr, og disse kan være særligt velegnede til at skabe julestemning.

Det er også værd at bemærke, at mange juleeventyr kan være blevet inkluderet i samlinger af folkeeventyr, da julen har en lang historisk tradition og er en vigtig del af vores kulturarv.

Så hvis du leder efter juleeventyr, er det helt sikkert muligt at finde dem i samlinger med flere forskellige historier. Det kan være en god måde at få inspiration til at skabe julehygge og -stemning, og samtidig kan det være en sjov måde at udforske vores kulturarv på.

Hvordan kan jeg finde juleeventyr, der er passende til min religion eller kultur?

Det kan være en udfordring at finde juleeventyr, der passer til ens specifikke religion eller kultur. Men der er flere måder at finde de rette eventyr på.

Først og fremmest kan det være en god idé at søge efter eventyr skrevet af forfattere fra ens egen religion eller kultur. Dette kan være lettere sagt end gjort, men der er mange hjemmesider og bøger, der specialiserer sig i at samle eventyr fra forskellige kulturer og religioner. Du kan også bede om anbefalinger fra folk i dit netværk, der er kendte med de traditioner, du ønsker at udforske.

En anden mulighed er at undersøge eventyr, der er blevet tilpasset til at passe til forskellige religioner eller kulturer. Der findes mange bøger og hjemmesider, der tilbyder en samling af eventyr, der er blevet modificeret for at inkludere elementer fra forskellige religioner og kulturer.

Endelig kan du altid skrive dine egne juleeventyr, der er tilpasset til din religion eller kultur. Dette kan være en sjov og kreativ måde at udforske dine egne traditioner og fejring på, samtidig med at du deler din historie med andre.

Uanset hvad du beslutter dig for, er det vigtigt at huske, at juleeventyr er en vigtig del af mange forskellige religioner og kulturer, og der er altid en historie, der passer til enhver smag og tradition.

Kan jeg finde juleeventyr på e-bog?

Ja, du kan helt sikkert finde juleeventyr på e-bog! Der er efterhånden et stort udvalg af juleeventyr, der er blevet digitaliseret og tilgængelige som e-bøger. Du kan finde både klassiske juleeventyr som "Et juleeventyr" af Charles Dickens og "Nøddebo Præstegård" af Steen Steensen Blicher, men også mere moderne juleeventyr som "Jul på Kronborg" af Morten Brask og "En julehistorie" af J.K. Rowling.

Der findes mange forskellige platforme, hvor du kan købe eller downloade juleeventyr som e-bøger, såsom Saxo, Bogreolen og Amazon. Det er også muligt at låne juleeventyr som e-bøger på en række biblioteker, hvis du er medlem.

At læse juleeventyr som e-bøger kan være en praktisk løsning, da du kan have flere forskellige bøger samlet på en enhed, og du kan nemt tage dem med dig, uanset hvor du er. Derudover er e-bøger ofte billigere end fysiske bøger, og du slipper for at skulle vente på, at bogen bliver leveret til dig.

Så ja, du kan helt sikkert finde juleeventyr som e-bøger, og der er mange muligheder for at købe eller låne dem digitalt.

Er der forskel på længden af forskellige juleeventyr?

Ja, der er forskel på længden af forskellige juleeventyr. Nogle juleeventyr er meget korte og kan læses på få minutter, mens andre er længere og kan tage flere timer at læse. Længden af et juleeventyr afhænger af mange faktorer, herunder forfatterens stil og indholdet af historien.

Nogle forfattere foretrækker at skrive korte juleeventyr med enkle plot og karakterer, mens andre vælger at udforske mere komplekse temaer og skrive længere historier med flere karakterer og plottråde. Desuden kan juleeventyr skrives til forskellige aldersgrupper og læsefærdigheder, hvilket også kan påvirke længden af historien.

Det er også vigtigt at bemærke, at nogle juleeventyr er skrevet som noveller eller kortromaner, mens andre er mere episke og kan have flere bind. Derfor kan længden af et juleeventyr variere afhængigt af dens litterære genre og form.

I sidste ende afhænger længden af et juleeventyr af forfatterens valg og historiens behov. Uanset længden er juleeventyr en vigtig del af juletraditionen og en måde at fejre sæsonen på.

Hvordan kan jeg vide, om juleeventyr er egnet til min familie?

Det er vigtigt at tage hensyn til forskellige faktorer, når man vælger juleeventyr til sin familie. Først og fremmest er det vigtigt at overveje aldersgruppen i familien, da nogle juleeventyr kan være mere passende til børn end til voksne og omvendt.

Derudover kan man også overveje eventyrenes temaer og tone. Nogle juleeventyr kan have mere alvorlige eller dystre temaer, mens andre er mere lette og festlige. Det kan være en god idé at læse en kort beskrivelse af eventyret eller se en trailer, hvis det er en film, for at få en idé om, hvad man kan forvente.

Endelig kan man også overveje ens personlige værdier og holdninger, da nogle juleeventyr kan have en bestemt moral eller budskab, som man enten kan være enig eller uenig i.

Alt i alt er det vigtigt at gøre sin research og tage hensyn til ens families behov og ønsker, når man vælger juleeventyr til at se eller læse sammen.

Hvordan kan jeg finde juleeventyr, der er skrevet af lokale forfattere?

Hvis du leder efter juleeventyr skrevet af lokale forfattere, kan du starte med at undersøge biblioteker i dit område. Mange biblioteker har samlinger af lokale forfattere og kan hjælpe dig med at finde juleeventyr fra din region. Du kan også søge online efter lokale forfattere og deres udgivelser. Mange forfattere har deres egne hjemmesider, hvor du kan læse om deres arbejde og finde ud af, om de har skrevet juleeventyr. Endelig kan du deltage i lokale litterære arrangementer og tale med forfattere og udgivere ansigt til ansigt. På den måde kan du få en fornemmelse af den lokale litterære scene og finde juleeventyr, der passer til dine interesser. Husk, at der er mange talentfulde forfattere, der skriver juleeventyr, og at du kan finde nogle sande skatte ved at lede efter lokale forfattere.

Kan jeg finde klassiske juleeventyr i moderne udgaver?

Ja, det er muligt at finde klassiske juleeventyr i moderne udgaver. Mange forfattere og filmproducenter har taget de kendte juleeventyr og opdateret dem til en moderne tid, hvor de stadig bevarer den originale historie, men tilføjer nye elementer og perspektiver. For eksempel har Disney lavet en moderne udgave af "Askepot" og "Skønheden og Udyret", som begge stadig bevarer de klassiske elementer, men med nye vinkler og karakterudvikling. Derudover er der mange nye bøger og film, der er inspireret af de kendte juleeventyr og bruger dem som grundlag for en ny fortælling. Så hvis du er på udkig efter en moderne udgave af et klassisk juleeventyr, er der mange muligheder at vælge imellem.

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top