Udgivet i Alt om jul

8 gode julegaveideer til ham der har det hele

Af Juledekorationer.dk

Når julen nærmere sig, eller en mand man holder meget af har fødselsdag, så skal man endnu en gang ud i det svære spørgsmål; hvad skal han have i gave? Ved nogle personer er det nemt at finde på noget, fordi de måske har mange ønsker eller generelt bliver glade for mange forskellige slags gaver, men hvis han er en af disse mænd, som siger, at han har det hele, og at han ikke lige kan finde på nogle ønsker, så skal man jo til at i tænkeboks.

Men heldigvis kommer der herunder 8 gode ideer, hvis du mangler en god julegave til manden, der siger, at han har det hele.

Sokker, underbukser eller skjorter

Der er en del beklædningsgenstande, som næsten har klassikerstatus, når det kommer til kategorien "gaver til manden, der har alt". Her kunne man for eksempel nævne sokker, underbukser og skjorter. Disse er beklædningsgenstande, som de fleste mænd altid kan bruge flere af. Alle bruger nemlig strømper og underbukser, og da det er noget, man typisk har på hver eneste dag, så kan det også være nødvendigt med udskiftning en gang imellem.

I forhold til skjorterne er det også en ret fin gave, da det alligevel er de færreste mænd, som ikke har en skjorte på en gang imellem. Man kan måske tænke, at disse gaver er en smule kedelige og uopfindsomme, men når han ikke selv ønsker sig noget, så bliver man jo nødt til i det mindste at tænke sig frem til noget, som han kan bruge. 

Lidt spændende læsning

Hvis han er en mand, der læser en gang imellem eller måske i hvert fald siger, at han gerne vil til at læse lidt mere, så kunne lidt spændende læsning også sagtens være et godt bud på en gave. Her er det egentlig så simpelt, at du bare skal finde frem til, hvilken slags litteratur han kunne være til.

Det kan være, at han mest er til biografier, men det kan selvfølgelig også være, at han synes, det er skønt at dykke ned i et godt stykke fiktion. Der er heldigvis utroligt mange bøger at vælge imellem, så mon ikke det er muligt at finde frem til et eller andet, der kunne falde i hans smag.

Et sjovt brætspil

Er han sådan en type, som synes det er utroligt sjovt at samle familie og venner om et hyggeligt eller sjovt brætspil, så kunne det også være en glimrende ide at udvide hans samling med endnu et brætspil. Brætspil er utroligt populære, og der findes rigtig mange sjove at vælge imellem.

Man kan eksempelvis kigge lidt på, hvilke brætspil der har vundet priser og den slags, da de nok typisk også vil være ret sjove. Ellers er det bare med lige at få kigget lidt på udvalget og se, om man ikke nok kan finde et sjovt brætspil at give ham i gave.

En god og smart kontorstol

Hvis han arbejder hjemmefra og generelt bruger meget tid på sit hjemmekontor, så kan du også give ham en ny og lækker kontorstol. Det er nemlig vigtigt med en god kontorstol, når man arbejder meget hjemmefra. Og så kan man jo med fordel vælge at kigge nærmere på en kontorstol der stråler af luksus, så den også er rigtig smart at have stående. Det vil han sikkert sætte stor pris på - det er en rigtig fin gave at give, hvis budgettet altså rækker til det.

Indrammede billeder

For at blive lidt i kategorien "hjemmekontor" kan man også give ham nogle andre ting, som kan være med til at inspirere ham og holde ham i gang. Hvis hans hjemmekontor lige umiddelbart ser en smule kedeligt ud, kunne det eksempelvis være en rigtig god ide at give ham nogle indrammede billeder, som han kan hænge op på væggene.

Og motivet her kan jo være alt fra familiebilleder til motiverende citater til noget flot kunst. Det kommer også meget an på, hvad det er, han bliver mest motiveret af at se på. Og heldigvis er der mange gode muligheder for netop at indramme ting, da det er meget populært.

Køkkenudstyr eller en kogebog

Der er også mange mænd, der er glade for at gå i køkkenet i et eller andet omfang, og hvis det også gør sig gældende med denne mand, så kunne man jo give ham en køkkenrelateret gave. Det er naturligvis oplagt at give ham en kogebog, så han kan lære nye opskrifter og teknikker at kende, hvilket han sikkert vil have mod på.

Men der er også en masse spændende køkkenudstyr, som han måske kunne have det ret sjovt med at nørde lidt med. Og når det kommer til netop køkkenudstyr, er der bare utroligt meget at vælge imellem, så her kan man eventuelt også tage udgangspunkt i, hvilken slags mad han laver. Ellers kan man selvfølgelig også bare prøve sig lidt frem - for hvis han er madinteresseret, så skal han nok få det meste udstyr til at fungere.

Vildmarksbad - eller et bålfad

Er han derimod en mand, der er vild med at bruge tid udenfor og som leder efter nye og spændende måder at bruge haven på, er der også lidt forskellige ting i de kategorier, som man kan give ham. Man kunne eksempelvis give et vildmarksbad, hvis man går en masse sammen, eller hvis man måske tænker, at han fortjener noget særligt til denne jul.

Hvis man tænker, at det er en god ide, men at det simpelthen er alt for dyrt, så kan man også give eksempelvis et bålfad, så det er muligt at få nogle gode stunder omkring bålet ude i haven. Og der er også mange andre haverelaterede gaver, man kan finde på, hvis det er noget, han har en interesse for.

Gavekort til en god oplevelse

Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig også værd at nævne, at oplevelsesgaver altid er rigtig gode at give, fordi det netop giver mulighed for at bruge noget tid sammen. Og en oplevelsesgave kan jo desuden være alt fra en tur til koncert til faldskærmsudspring. Det vil igen afhænge meget af, hvad han er passioneret omkring, og hvad han godt kan lide at bruge sin tid på. Nogen vil være mere til en action oplevelse, hvor der sker noget, hvor andre bedre kan lide bare at tage ud og spise eller måske se en film i biografen. 

Find det du mangler på juledekorationer.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 8.096 produkter fra mere end 225 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 13.322 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-14 09:03:14.

55
Produkttyper
8.096
Produkter
225
Forhandlere
13.322
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.