Bedste Permin Julemand: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Juledekorationer.dk » Alle guides » Julemand » Permin Julemand

Du er landet på Juledekorationer.dk, det helt rigtige sted at finde Permin julemand. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Permin julemand tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Permin Broderi - Påtegnet broderikit til børn med Julemand - 9264

2: Permin Broderi – Påtegnet broderikit til børn med Julemand – 9264

Tilbud: Kun 155.00 125.00 hos Vivi´s Butik. Spar 30 kr. / 19 %

Permin broderikit med julemand motiv som er fortrykt i forvejen. Påmalet broderi som måler 25 x 25 cm i groft stramaj. Til børn og nybegyndere som gerne vil lære at brodere, så er dette lige sagen at starte med. Du kan ramme den fint ind bagefter du er f… læs mere hos Vivi´s Butik >>

Dyreste Permin Julemand på listen er Permin Broderikit Juletræstæppe – Julemand & Snemand 175 x 175 cm fra Rito.dk med en pris på 709.00. Billigste udvalgte Julemand er Permin Broderikit Julestrømpe Julemand 7x8cm som du kan købe for 62.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 647 kr. – de 20 Permin Julemand vi har fundet koster i gennemsnit 339.25 kr.
Ovenstående Permin Julemand data og priser er hentet fra 2 butikker (Rito.dk, Vivi´s Butik). Alle Permin Julemand tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julemand guides:

Fandt du ikke det rigtige Julemand blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julemand:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Juledekorationer.dk

Mere med Permin:

Er du vild med Permin, men Julemand var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Permin: